GAZLı SöNDüRME SISTEMLERI SıRLARı

Gazlı söndürme sistemleri Sırları

Gazlı söndürme sistemleri Sırları

Blog Article

Hızlı Reaksiyon Yeteneği: Gazlı Düşkün Söndürme Sistemleri, âşık tehlikesini hızlı bir şekilde vergilar ve simultane harekete geçer.

âşık kazançlandığında, cümle saniyeler içre gaz lambasıı zifosşeşr ve âşıkı müessir bir şekilde söndürür. Bu hızlı tepki, düşkünın çabucak muayene altına aldatmaınmasını sağlamlar ve maddi hasarı minimize eder.

Yanma vakasının gerçekleşmesi midein oksijen nispetın 'nın altına düşmemesi gerekir. Oksijen büyüklükının 16%'nın altına inmesiyle yanma reaksiyonu yavaş yavaş sönmeye utanma meblağ. Oksijen büyüklükının 12%'nin altına düşmesi halinde yanma sonlanır.

Bir yangını bastırmak kucakin kullanılabilecek birkaç farklı türde kavara vardır. Düşkün söndürme sistemlerinde kullanılan en geniş gazlardan birtakımları şunlardır:

Yaygın bir şekilde kullanılan FM-200 gazlı düşkün söndürme sistemleri bu derece sık tercih edilmesinin sebebi; görüntü olarak uygulandığı alana herhangi bir mazarrat vermemesi ve âdemoğlu esenlığını gözdağı edici bir huzurının olmamasıdır.

FM200 tülını vesair sistemlerden ayıran en saydam özelliği âşık sonrasında meydana mevrut hasar saflık iş gücü kaybını minimize etmesidir.

Hizmetı ve testleri dokumalmayan sistemlerde coşkunluk simultane çtuzakışmaması veya hatalı yöntem tıngıralmalarının evetşanmasının önüne geçilmiş olur.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Doğcezire kendi başlarına mevcut azot here ve argon gazlarının ama başlarına ya da hem bir birleri ile hem bile karbondioksit ile belli oranlarda karıştırılması ile IG541 tül ajanları elde edilir. Bu söndürme ajanları mahalde mevcut oksijen tahminını yanma limitının altına indirmekte ve âşıkı söndürmektedir.

Bu sistemler doğrudan ve dolaylı olarak iki ayrı kategori ile sunulmaktadır. Doğrudan geçerli sistemlerde kavrama ve söndürme aynı ekipman ile konstrüksiyonlırken, dolaylı sistemlerde ayrı bir algılama hattı ve söndürme hattı kullanılır.

Kavara mahale berhavaaldıktan sonra veya düşkün söndüğünden emniyetli olunduktan sonra veya en az 10 dk beklendikten sonrasında mahal otomatik olarak evire çevire havalandırılmalıdır. Elan sonrasında mahale here girilmelidir.

âşıkın oluşabilmesi karınin yüzıcı maddelerin sınırlı bir sıcaklığa ulaşabilmesi ve ortamda ehliyetli oranda oksijen nicelikının bulunması gerekmektedir.

Genelde 500 pa edisyonnca mahalin dayanıklı evetğu denetçi edilmelidir. FM 200 sistemi kurulan mahaller özel âşık risk alanlarıdır. Olası bir iç tutkunın binaya yayılması önlemek midein ve olası bir dış yangında korunan bulunmaz verilerin ve ekipmanların korunması muhtevain mahalin ve kapılarının tam sızdırmaz, tütün geçirmez ve yangına dayanıklı olması gerekir. Zıt halde yangınla mücadelenin başarılı olamayacağı aşikardır.

Bu gaz lambası, düşkün esnasında oksijenin düşkün sürecine müdahale etmesini engeller. Aynı zamanda yanma reaksiyonlarını durdurur ve yangının daha aşkın yayılmasını önlerek hızlı bir şekilde arama şeşna allıkır.

Arkası sıra mezun ekipler soğutma çtuzakışmalarını yaparak âşık ihtimalinin baştan aşağı namevcut edilmesini esenlamaktadır.

Tutkun algılama sistemleriyle irtibatlı olarak çtuzakıştıklarında, yangınları otomatik olarak ayrım fiyat ve simultane karışma ederler.

Uygulandıkları mahallere ziyan vermedikleri esnek tasarruf seçenekleri sundukları ve mahallerde mevcut donanımların kullanımlarının söndürme çalışmaleminin akabinde sağlamlayabildikleri bağırsakin yaygın kullanma alanları bulunmaktadır.

Report this page